Jacomputers Wijchen
Voor de computer die bij u past

Speciale service voor onze klanten:


Ook na aankoop van uw systeem willen wij u graag ter dienste zijn. U kunt voor al uw vragen bij ons terecht, mail ons of kom gewoon weer even langs met uw vragen. Iedereen kan wel eens een duwtje in de rug gebruiken!
Bij elk nieuw notebook die u bij ons koopt kunnen wij eventueel een passende tas en/of muis bijleveren. Wij richtten uw notebook in zoals u dat wenst en ontdoen hem van de reclamesoftware. Dus klep open en lopen!
Mogelijk kunt u met de nieuwe notebook niet draadloos op het internet, geen nood, wij kunnen voor u dit regelen zodat u door het hele huis zonder kabels kunt genieten van uw laptop.
Al uw bestanden, brieven, foto's en mail worden zorgvuldig van de oude pc verwijderd en op onze server veilig opgeslagen alvorens wij uw systeem weer opnieuw opbouwen. Bij het kopen van een nieuw systeem worden deze weer teruggezet in de nieuwe windows omgeving.
WIj kunnen ook uw nieuwe systeem thuis afleveren, tegen een geringe vergoeding, zodat u de deur niet meer uit hoeft. Wij sluiten alles aan en geven een korte uitleg dus "starten zonder zorgen".
Zit u met een computer- of softwareprobleem vul even het contactformulier in en u krijgt van ons advies hoe verder te handelen. Mogelijk hebben wij dan een oplossing voor u.
Onze service gaat verder dan die van een winkel, voor alle problemen en vragen op softwaregebied helpen wij u graag.

Aansprakelijkheid data:


Jacomputers is niet aansprakelijk voor de data op de datadragers. De klant is zelf verantwoordelijk voor het (tijdig) maken van een back-up. Het wordt aanbevolen een back-up te maken vóór het aanbieden van een artikel ter reparatie

Garantie:

Jacomputers staat garant voor de kwaliteit van haar producten en diensten, met dien verstande dat de garantie niet verder gaat dan in de hierna volgende bepalingen is vermeld.
Op alle producten en diensten wordt minimaal  2 jaar garantie verleend. De garantieverplichting van JaComputers betreffende de door haar geleverde producten en diensten gaan echter in geen geval verder dan de garantieaanspraken die JaComputers jegens de fabrikant en/of distributeur op basis van de met hen gesloten overeenkomsten geldend kan maken. Afnemer kan dan ook geen aanspraak maken op garantie indien de fabrikant en/of distributeur deze niet biedt.
Op de eerste plaats en in de meeste gevallen loopt de garantie rechtstreeks via de fabrikant. Als dit niet het geval is, loopt de garantie via JaComputers. De garantie via JaComputers wordt tenzij anders overeengekomen voor 1 jaar zonder extra kosten afgehandeld. De factuur is het garantiebewijs en moet getoond kunnen worden.
Eventuele materiaal- en fabricagefouten in de apparatuur, alsmede in onderdelen die door JaComputers in het kader van garantie of onderhoud zijn geleverd vallen onder deze garantie. De vervangen onderdelen worden eigendom van JaComputers.
De garantieverplichting vervalt indien deze fouten geheel of gedeeltelijk het gevolg zijn van onjuist, onzorgvuldig of ondeskundig gebruik, van buiten komende oorzaken zoals brand- of waterschade, of indien afnemer zonder toestemming van JaComputers wijziging in de producten aanbrengt of laat aanbrengen door derden.