Jacomputers Wijchen
Voor de computer die bij u past

Wij zijn een flexibele onderneming, zonder grote voorraad, wij hebben geen uitgebreide winkel of een grote opslagloods, dat zou de prijs alleen maar onnodig duur maken.

Wat wij wel hebben? Veel aandacht voor de klant. Elke avond zijn wij tot ca. 20:00 uur open, zie voor de juiste tijden verderop op de site.

De service en nazorg staan bij ons hoog in het vaandel.Uiteraard worden uw huidige documenten, foto’s en mail door ons gratis op het nieuwe systeem overgeladen. De e-mail wordt dan ook gelijk weer ingesteld op de nieuwe PC.

Wij zijn al vanaf 1988 actief in de ICT werkzaam. Gedurende deze jaren hebben wij al talloze problemen voor iedereen opgelost.

Voor de PC die bij u past! Dat is ons motto en daar besteden wij veel aandacht aan of het nu een notebook of een "vaste" pc betreft het maakt ons niets uit. Het moet voldoen aan uw eisen!

Geen losse kabels door de kast, geen afgedekte koelers maar juist alles netjes gebundeld, dat is onze standaard.

Of het nu een mediacenter, gamer of een geluidsarme pc betreft, het maakt ons niets uit.

Desgewenst komen wij (tegen geringe vergoeding) de pc bij u thuis afleveren en aansluiten zodat u kunt "starten zonder zorgen".  

De tijd van de "grijze muizen" is nu voorgoed voorbij, wij leveren maatwerk zoals u dat wenst.

Nooit meer een systeem of notebook kopen met onderdelen die u toch niet gebruikt, het is dan onnodig duur. Leg de nadruk op die onderdelen die er wel toe doen!  

Maatwerk bedoeld voor de portemonnee is voor ons de doelstelling, desnoods bouwen wij het voor u. Ook het opnieuw opbouwen en afstellen van uw pc kunt u door ons laten verrichten, daarbij hoort uiteraard het reinigen van de binnenkant en het stofvrij maken van alle ventilatoren. Dat scheelt weer in het geluid en zorgt ook weer voor een optimale koeling van uw systeem. Wij bouwen desnoods uw huidige systeem over in een nieuwe behuizing die weer voldoet aan uw smaak of past in het nieuwe interieur.

Ook voor het "pimpen" van uw oude computerkast kunt u bij ons terecht. Van "thema-kast" tot compleet "lichtorgel" niets is ons te dol!!

Neem gewoon even contact op voor alle mogelijkheden of loop even vrijblijvend binnen, het gaat er om dat u tevreden bent en weer plezier hebt met uw computer.